Camping in Aalsmeer

Westeinder Vinkhoeve is een camping gevestigd in Aalsmeer dichtbij de Westeinderplassen. Aalsmeer staat bekend om haar watersportmogelijkheden en grote verenigingen in zeilen, zwemmen, windsurfen en varen. Daarnaast is het de vestigingsplaats van de grootste bloemenveiling in Europa. Ook is de camping in de omgeving van Amstelveen en Hoofddorp waar grote winkelcentra zijn gevestigd.

Op onze camping bieden wij plekken voor tenten en campers, maar wat ons echt uniek maakt zijn de Tiny Houses.

Camperplaats

Onbezorgd genieten dichtbij de Westeinderplassen in Aalsmeer met een camper? Onze camping in Aalsmeer is bijzonder geschikt voor campers en bevat ook meerdere camperplaatsen. Westeinder Vinkhoeve camping heeft een uitgebreid aantal faciliteiten die ervoor zorgen dat je ongestoord kan genieten van jouw verblijf. Op Westeinder Vinkhoeve heeft u een standplaats van 7 tot 8 meter lang en is er genoeg ruimte voor een luifel met daaronder een tafel met stoelen. Ook toegang tot WiFi, stroom, water en we hebben een verlicht terrein. Ook zijn honden (aangelijnd) op de camping toegestaan.

Wij hanteren elk seizoen dezelfde prijzen per nacht, what you see is what you get. voor een extra bijdrage kunnen wij je voorzien van een geheel verzorgd ontbijt.

Heeft u nog vragen of wensen, neem contact op of ga naar de pagina voor meer informatie.

Activiteiten op de Westeinderplassen

Wil jij meteen een activiteit plannen in de buurt? Bekijk dan recreatie pagina. Het is mogelijk om verschillende watersporten te doen of te proberen. Denk bijvoorbeeld aan het huren van een boot, een les windsurfen, kano├źn of wakeboarden. Aalsmeer heeft daarnaast een rijke geschiedenis en prachtige natuur waar je meer over kunt leren middels een rondvaart over de westeinderplassen.

Bereikbaarheid

Aalsmeer is gevestigd in de Randstad en is slecht 20 minuten verwijderd van het vliegveld Schiphol. Daarnaast ligt het dichtbij de A4 snelweg. Door deze ligging is Westeinder Vinkhoeve goed bereikbaar voor reizigers uit het buitenland die met het vliegtuig op vakantie gaan, maar ook voor reizigers die met de auto, camper of fiets op vakantie zijn.