De oprichting van Westeinder Vinkhoeve

Over ons

Dit zijn wij

Mijn naam is Ed Peetoom, de oprichter van Westeinder Vinkhoeve. Ik ben 52  jaar en vanaf jongs af aan ben ik opgegroeid op een landelijk terrein en dit geeft mij een heel vrij gevoel. Vanaf mijn 20ben ik de tuinen in gegaan en heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. Ik doe dit met heel veel plezier.

Mijn naam is Monique en ik ben 46 jaar oud. Ik ben de vriendin van Ed Peetoom.  Ik regel samen met dochter Maartje Peetoom de reserveringen, de schoonmaak werkzaamheden en het ontvangst. 

We zijn een fijn samengesteld gezin, deze bestaat uit 3 meiden en 2 jongens, een lieve vriendin en een hond Bobby.  Zij helpen mij bij het realiseren van mijn droom en het mee denken van mogelijkheden.

Ed:
Ik heb altijd al een droom gehad en dat is het realiseren van een camping en Bed&Breakfast. Toen ik in 2017 een fantastisch stuk grond tegen kwam en gekocht had bloeide er heel veel ideeën in mij op. De afgelopen drie jaar zijn er meerdere werkzaamheden verricht.

Het opbouwen van de camping plaatsen, het opbouwen van de Tiny houses en het realiseren van het welkomst gebouw. Mijn droom is werkelijkheid geworden. Ik kan er heel erg naar uit kijken om mijn gasten te ontvangen op Westeinder Vinkhoeve!

Maartje

Mijn naam is Maartje Peetoom en ik ben de dochter van Ed. Ik vind het erg gaaf dat onze droom werkelijkheid mag worden. We kunnen niet wachten om u te ontvangen. 

Heeft u vragen over onze camping of wilt u telefonisch reserveren?
Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.