De oprichting van Westeinder Vinkhoeve

Over ons

Dit zijn wij

Mijn naam is Ed Peetoom, de oprichter van Westeinder Vinkhoeve. Ik ben vanaf jongs af aan ben ik opgegroeid op een landelijk terrein en dit geeft mij een heel vrij gevoel. Vanaf mijn 20ben ik de tuinen in gegaan en heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. Ik doe dit met heel veel plezier.

Mijn naam is Monique, en ik ben de vriendin van Ed Peetoom. Ik zorg voor de boekingen, schoonmaak, werkzaamheden en ontvangst van onze gasten.

We zijn een fijn samengesteld gezin, deze bestaat uit 3 meiden en 2 jongens, een lieve vriendin en een hond Bobby.  Zij helpen mij bij het realiseren van mijn droom en het mee denken van mogelijkheden.

Heeft u vragen over onze camping of wilt u telefonisch reserveren?
Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.

Ed:
Ik heb altijd al een droom gehad en dat is het realiseren van een camping en Bed&Breakfast. Toen ik in 2017 een fantastisch stuk grond tegen kwam en gekocht had bloeide er heel veel ideeën in mij op. De afgelopen drie jaar zijn er meerdere werkzaamheden verricht.

Het opbouwen van de camping plaatsen, het opbouwen van de Tiny houses en het realiseren van het welkomst gebouw. Mijn droom is werkelijkheid geworden. Ik kan er heel erg naar uit kijken om mijn gasten te ontvangen op Westeinder Vinkhoeve!