Beschikbare accomodaties

Check in
Check out
Check in
Check out
Tiny House Deluxe
€82.50 / per nacht
De Tiny House Deluxe is voorzien van een heerlijke opgemaakte boxspring en verwarming. Daarnaast kun je koken op het 2-pits kookstel (elektrisch) en is er een eigen koelkast.
Max. personen: 2p
Oppervlakte: 12 m²
Tiny House
€72.50 / per nacht
De Tiny House is voorzien van een heerlijke opgemaakte boxspring. U kunt gebruik maken van het sanitair gebouw daar tegenover. Deze Tiny Houses zijn geschikt voor maximaal twee personen.
Max. personen: 2p
Oppervlakte: 10 m²
Camper / Caravan
€22 / per nacht
U bent van harte welkom om met uw camper of caravan bij ons te komen verblijven. De mogelijkheden zijn divers. Wilt u voor een nachtje verblijven of een week, alles is mogelijk. Het is een kleinschalige camping met 9 camper plekken. De camper plekken zijn 7 tot 8 meter lang.
Max. personen: 6p
Oppervlakte: 25 m²
Tent
€22 / per nacht
Er zijn 2 grasvelden beschikbaar, vlakbij de Tiny Houses of dichtbij de caravans. Per grasveld kunnen max. 4 personen kamperen (2 tenten).
Max. personen: 4p
Oppervlakte: 15 m²
Quick-Stop
€20 / per nacht
Toe aan een snelle overnachting? Op Onze Quick-Stop plaats kunt u uw camper parkeren én gebruik maken van onze voorzieningen. Ideaal voor de late aankomers! Let op: Aankomst is uiterlijk 0.00u (middernacht) en vertrek uiterlijk 08.00u de volgende ochtend.
Max. personen: 4p
Oppervlakte: 6 m²